ДИЗАЈН ПОЛАРЕН МОВ

ДИЗАЈН ПОЛАРЕН МОВ100% ПРИРОДА И СВЕЖИНА


Висококвалитетен и еден од потрејните типови на мовови кој ги оплеменува ентериерите на неколку од најголемите ИТ компании во светот.


Мовот ги задржува својата свежина и изглед со години, доколку се придржувате до насоките за одржување.

Ние ќе го дизајнираме и прилагодиме по мерките на Вашиот простор, со модуларни панели во повеќе форми и димензии.