ЗОШТО ПРЕЗЕРВИРАНИ РАСТЕНИЈА?

Претворете го Вашиот ентериер или работен простор во
„зелена оаза“, без потреба од никакво одржување

  • Поларните лишаи на Flowercity се со сертифицирано потекло од Финска и доаѓаат со гаранција од 5 години, а се со очекуван век на траење од над 10 години
  • Дизајните на Flower city се рачно изработени со внимателно бирање на најквалитетниот дел од цветот на лишајот
  • Нашата референтна листа брои над 350 успешно реализирани проекти
  • Нема потреба од никакво одржување, наводнување ниту светлина
  • Иновативен и единствен производ од својот вид
  • Можност за дизајн и решение согласно индивидуалните желби и потреби на клиентот
  • Уникатно декоративно решение за кој било ентериер

 

Внесете зелена димензија

ВО ВАШИТЕ ДОМОВИСвежина / зеленило / релаксација

ДАЈТЕ ИМ НОВ ЖИВОТ НА ВАШИТЕ ЕНТЕРИЕРИПогледнете дел од нашите последни проекти:

ИДЕИ ЗА ВАША ИНСПИРАЦИЈА