ВЕРТИКАЛНИ ГРАДИНИ

ВЕРТИКАЛНИ ГРАДИНИВаша „зелена оаза“


Вертикалните градини се природи креации кои го одземаат здивот. Не само што овозможуваат зеленило онаму каде што малиот простор не овозможува градина, туку се и одличен начин да го разувавите Вашето “мало кралство”.


Без разлика дали е дом или компанија, дневна, спална, канцеларија, хотел, ресторан, продавница и сл. ова делче природа секогаш ќе го збогатува Вашиот простор.


moss00

МОВ BASIC
ДИЗАЈН

mov_polaren00

МОВ + ПОЛАРЕН МОВ ДИЗАЈН

polaren

ПОЛАРЕН МОВ ДИЗАЈН

excl

EXCLUSIVE
ДИЗАЈН

lichen00

LICHEN (лишаи)
ДИЗАЈН

framed

ВРАМЕНИ
ДИЗАЈНИ