ДИЗАЈН - МОВ + ПОЛАРЕН МОВ

ДИЗАЈН - МОВ + ПОЛАРЕН МОВ100% ПРИРОДА И СВЕЖИНА


Нашите првокласни мовови и растенија се 100% природни и нетоксични.


Со повеќе од 20 години традиција, биоразградливата формула која се користи при производство на презервираните растенија, е најдобра од овој вид во светот.


Мовот ги задржува својата свежина и изглед со години, доколку се придржувате до насоките за одржување.

Ние ќе го дизајнираме и прилагодиме по мерките на Вашиот простор, со модуларни панели во повеќе форми и димензии.