ДЕКОР

ДИЗАЈН - 100% ПОЛАРЕН МОВВнесете додатоци во Вашиот простор


Украсни сфери од мов.

Висококвалитетен и еден од потрејните типови на мовови кој ги оплеменува ентериерите на неколку од најголемите ИТ компании во светот.

Погодни за wellness простори како и за сите останати ентериери.


Сферите може да бидат со дијаметар од 30-55cm.