ВРАМЕНИ ДИЗАЈНИ

ВРАМЕНИ ДИЗАЈНИДодадете уникатност во ентериерот


Секој дизајн на LICHEN или мов, може да се постави во дрвена рамка, или во дел од ентериерот по желба на клиентот.


Уникатната текстура и форма на овој тип на мов, му дава живо и природна димензија на ентериерот. Достапен во повеќе бои, идеален за канцеларии и за корпоративни логоа.