ДИЗАЈН - МОВ LICHEN

ДИЗАЈН - МОВ LICHENДодадете природа и бои во Вашиот простор


Обоениот мов/лишај дава одличен, визуелно атрактивен изглед на излозите и го подобрува визуелниот изглед на настани, презентациии и саеми.


Во ентериерниот дизајн е одличен материјал за креирање на површини и производи за внатрешен дизајн.
Покрај тоа што не бара никакво одржување, овој тип на мов/лишаи, има и анти-запалливи својства (помага при блага изложеност на оган).


Ние ќе го дизајнираме и прилагодиме по мерките на Вашиот простор, а на Вас останува само да уживате.