Мов во изложбениот салон – Oriflame Скопје
01/03/2018
Хотел Панорамика
31/01/2018

КОЛИД КОМПАНИ - ВЕРТИКАЛНИ ГРАДИНИ - МОВ
- СКОПЈЕ

Во новиот дистрибутивен центар/канцеларии на Колид Компани (Илинден) поставивме вертикални градини од МОВ (basic) како и МОВ во комбинација со поларен мов.