Хотел Панорамика
31/01/2018

LIBERO CAFE
- КОЧАНИ

Ништо поубаво од кафе во природа, но кога тоа не е возможно ние се погриживме посетителите во Либеро кафе да се чувствуваат попријатно секој ден.